DeliCroatia is er voor levensgenieters, fijnproevers en iedereen die dat willen worden. Voor die mensen gaat DeliCroatia met liefde en passie op pad om de beste Kroatische en Sloveense natuurlijke wijnen en delicatessen te selecteren.


Kleine familiebedrijven
Het assortiment bestaat uitsluitend uit producten die op een natuurlijke manier zijn gemaakt, zonder toevoeging van conserveringsmiddelen, smaakversterkers en andere toevoegingen. De producten komen rechtstreeks van boerderijen of kleine familiebedrijven in Kroatië en Slovenië. Deze bedrijven hebben een in omvang beperkte productie. Ze hebben echter geen plannen om de productie uit te breiden omdat dat ten koste zou gaan van de kwaliteit.

Kroatië en Slovenië
DeliCroatia concentreert zich op Kroatië en Slovenië, omdat ze die landen het beste kent en precies weet waar ze moet zijn voor de allerbeste producten en producenten. Het bedrijf wil de meest exclusieve producten uit die landen in Nederland aanbieden tegen een toegankelijke prijs zodat zoveel mogelijk mensen ervan kunnen genieten.