Domaca salama Selisnik 700 gr
0 Reviews | Review toevoegen

Domaca salama is gegarandeerd vrij van schadelijke kunstmatige conserveringsmiddelen, kunstmatige antioxidanten, emulgatoren en smaakversterkers.

Gewicht   

0,750 KG

€ 25,00
Prijs per 700 gram

 

De boerderij Selišnik ligt op een hoogte van 720 meter boven de zeespiegel, aan de voet van Velika Planina in de Podvolovljek-vallei, op ongeveer 9 kilometer van het dorp Luče.

Op de Selišnik-boerderij zijn vee en bosbouw altijd het belangrijkste geweest. In het verleden zaten ze ook in de melkproductie, later hadden ze schapen en na 1990 koeien en jongvee.

De dieren grazen op de berg in de zomer, die 1200 meter boven de zee ligt. Naast de verkoop en verwerking van hout uit eigen bos,  produceren en verkopen ze ook verschillende gezouten delicatessen.

Het Domaca salama  is gegarandeerd vrij van schadelijke kunstmatige conserveringsmiddelen, kunstmatige antioxidanten, emulgatoren en smaakversterkers. 

Domaca salama  is gedroogd vlees gemaakt van geselecteerd, kwalitatief hoogwaardig varkensvlees en spek waaraan zeezout, peper, knoflook, water en suiker zijn toegevoegd.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.