Abricoos jam 200 gr
0 Reviews | Review toevoegen

De abricoos jam is gemaakt van onbespoten abrikozen uit de Vipava-vallei. Het bevat geen enkele kunstmatige toevoegingen.

Gewicht   

0,500 KG

€ 9,00
Prijs per 200 gr

 

Vijgen l jam 200 gr 

75 % abricoos 

Deze jam is met zorg gemaakt bij hotel- restaurant Majerija by chef Matej Tomažič

Huisgemaakte producten
Bij Majerija telen we kruiden voor culinair gebruik, zelfgekweekte groenten en fruit. Daarbij volgen we de principes van natuurlijke teelt die milieu- en mensvriendelijk is. Zij zorgen voor een uitstekende basis voor het bereiden van heerlijke gerechten. Ook verwerken we de kruiden, groenten en fruit tot zelfgemaakte producten van een hogere kwaliteit. Wij willen u producten aanbieden die aangenaam vol smaken, uniek en uitmuntend zijn. Kortom, onze huisgemaakte lekkernijen.

Matej Tomažič is een van die cateraars die nooit helemaal heeft gedefinieerd of hij gefocust is op de keuken of meer op het deel dat zich afspeelt voor de gast. Het verlangen naar een holistische benadering leidde hem op het pad waarlangs hij zijn relatie met gastvrijheid opbouwde, om zo te zeggen, van de tuin tot het bord, alsof hij met de natuur reisde. Hij bewandelt respectvol en trots hetzelfde pad met zijn vrouw Nataša, dochter Tanita en zoon Luka en samen vormen zij een belangrijk onderdeel van het personeel van het landelijke restaurant Majerija in de Vipava-regio, dat door gasten van bijna over de hele wereld wordt bezocht.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.