ROGASKA 1665 - ALEXANDER cognac glazen - set van 2
0 Reviews | Review toevoegen

Set van 2 ALEXANDER mondgeblazen kristallen glazen voor cognac van Rogaska 1665

Gewicht   

1,200 KG

1-3 werkdagen

4-7 werkdagen

€ 200,00
Prijs per 2 stuk

 

Aantal: 
Bestellen

ROGASKA 1665 - ALEXANDER cognac glazen - set van 2 

hoogte = 144 mm
breedte = 102 mm
gewicht = 0,4 kg

Verpakking 2 stuk

Cognac is een gedistilleerde drank op basis van wijn en heeft dus vele smaken en geuren die samen een ervaring creëren die het best ontdekt wordt wanneer de brandewijn in de hand wordt opgewarmd. Daarom is het belangrijk dat het cognacglas een korte steel heeft - zodat je hem in je handen kunt bekeren - en een smalle bovenkant om het aroma te concentreren.
De meeste glazen hebben een inhoud van 180 ml tot 240 ml, maar wanneer ze worden geserveerd, mogen ze slechts ongeveer 50 ml bevatten. Dit geeft je genoeg om het tijdens het opwarmen rond te draaien zonder te morsen.

Rogaska Crystal is een van de meest toonaangevende producenten van handgemaakte kristal in de wereld en het Rogaska merk is op het hoogste niveau qua prijs, kwaliteit en design innovatie in de bedrijfstak. Wij creëren een balans tussen functionaliteit en esthetiek. We durven de gevoelens van de gebruiker te beïnvloeden en tot op een zekere hoogte te vormen. We zijn ons bewust van de kracht van de schoonheid die kristal beschikt en daarom geven we het aan mensen die de geest, kennis, cultuur en kunst ervan kunnen waarderen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.