mangulica-vratovina
Mangalica Vratovina - Nek
0 Reviews | Review toevoegen

Stuk ca 300 gr. Vratovina is varkensnek gekruid met zout en kruiden: laurier, rozemarijn, jeneverbessen en knoflook. 3 maanden op traditionele wijze gedroogd (bora).

Gewicht   

0,320 KG

1-3 werkdagen

1-3 werkdagen

€ 18,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen


De langharige Mangalica is een soort Hongaars varken dat bekend staat om zijn rijke, gemarmerde en heerlijke vlees. Eens een zeldzaam ras, ervaart het vandaag iets van een renaissance in binnen- en buitenland.

Afkomstig van boerderij Arkade Cigoj - Slovenia 

Onze boerderij bestaat uit 40 ha, waar onze ijverige handen wijngaarden, velden en teeltgebieden behandelen.

Er is een moestuin achter het huis. Er is een wijngaard voor de tuin. Langs de wijngaard is een stal met varkens en een paar dozijn kapoenen. Achter de stallen is een omheining van graasland, waar de hoorns van de aarde spreken. Vlees en spek hebben een veel betere smaak en geur dan gewoon varkensvlees. Het vlees van de mangalica is zeer smakelijk en gemarmerd. De dwarsdoorsnede lijkt op dat van Kobe-rundvlees en heeft ook een hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren. De smaak van het vlees is elegant en onopvallend. Boven de stal is een heuvel waar het angusvee graast.

Wat wij onze gasten aanbieden is echt huiselijk.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.