Mangalica Prsut
0 Reviews | Review toevoegen

Mangalica Prsut ( prosciutto ) word verkocht per stuk van ca 12 tot 15 kg. Mangalica Prsut is minstens 2½ jaar op de traditionele manier gedroogd (bora wind).

Gewicht   

1,000 KG

1-3 werkdagen

1-3 werkdagen

€ 60,00
Prijs per kg

 

Dit product heeft een minimale afname aantal van 12

Aantal: 
BestellenMangalica Prsut (prosciutto) word verkocht per stuk van 12 tot 15 kg. Prijs is per kg. Minimaal 2,5 jaar gedroogd. 100 % E nummers vrij !  

De langharige Mangalica is een soort Hongaars varken dat bekend staat om zijn rijke, gemarmerde en heerlijke vlees. Eens een zeldzaam ras, ervaart het vandaag iets van een renaissance in binnen- en buitenland.

Afkomstig van boerderij Arkade Cigoj - Slovenia 

Onze boerderij bestaat uit 40 ha, waar onze ijverige handen wijngaarden, velden en teeltgebieden behandelen.

Er is een moestuin achter het huis. Er is een wijngaard voor de tuin. Langs de wijngaard is een stal met varkens en een paar dozijn kapoenen. Achter de stallen is een omheining van graasland, waar de hoorns van de aarde spreken. Vlees en spek hebben een veel betere smaak en geur dan gewoon varkensvlees. Het vlees van de mangalica is zeer smakelijk en gemarmerd. De dwarsdoorsnede lijkt op dat van Kobe-rundvlees en heeft ook een hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren. De smaak van het vlees is elegant en onopvallend. Boven de stal is een heuvel waar het angusvee graast.

Wat wij onze gasten aanbieden is echt huiselijk.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.