KABAJ - Pet-Nat Hydra 2019
0 Reviews | Review toevoegen

Gemaakt van 100% Malvasia, dit is een tropische, fruitige pet-nat voor op je volgende feestje. Super verfrissend en leuk.

Gewicht   

1,300 KG

1-3 werkdagen

1-3 werkdagen

€ 23,00
Prijs per 0,75 l

 

Aantal: 
Bestellen


 KABAJ SAN LURINZ HYDRA 2019 - SPARKLING MALVASIA PETILLANT NATUREL

         

 
   

Jean Michel Morel - KABAJ     

                                    

 

De oogst uit 1993 was de eerste oogst in de Kabaj familie onder zijn leiding. Jean Michel is bijzonder trots op zijn wijn geproduceerd op de traditionele Georgische methode in kvevris (amfora's). De witte Cuvee, geproduceerd volgens deze methode, werd voor het eerst geïntroduceerd in 2008.

Jean Michel Morel is ook lid van de vereniging Xeloba Kartuli (www.kvevri.org), die 25 wijnproducenten verenigt die de kvevri-wijnmethode gebruiken. Ze delen het belang van het volgen van de wortels van de Georgische wijnbereiding en proberen deze oude traditie om te zetten in moderne wijnbouw.

De bodemstructuur en het klimaat in Slovenië verschillen van die in Italië en Frankrijk. De magie van het maken van wijn is eigenlijk om te profiteren van deze diversiteit en het te combineren met iemands intuïtie om wijn te maken.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Naam
Beli Pinot
Regio
Goriska brda
Druifsoort
Malvasia
Producent
Kabaj
Jaar
2019
Kleur
Wit
Soort
Droog
Alcoholpercentage
13 %