batic rose 650x650
BATIC - Rose 2019
0 Reviews | Review toevoegen

Batic Rose 2019 is medium intense zalmkleur. Fijne natuurlijke bubbels geven een verfijnde Rose met de gewenste frisheid sterk uitgedrukt.

Gewicht   

1,400 KG

€ 18,00
Prijs per 0,75

 

Aantal: 
Bestellen
BATIC - Rose 2019 

SOORT:
100% Cabernet Sauvignon

Batic Rose 2018 is handmatig geoogst en zorgvuldig geselecteerde, druiven worden geplet op de traditionele manier. De wijn wordt vervolgens gefermenteerd met een eigen gist in roestvrij stalen vaten.


WIJNGAARD​​: Vogrsko, Brajda
WIJN DISTRICT: Vipavska Dolina
LOAD: 0,7 kg / wijnstok
OOGSTEN: handgeplukte selectie
VINTAGE TIME: oktober 2018

OOGSTTECHNIEK: Sinds 1987, toen de eerste Rose in de Batič fles op de markt is gebracht, heeft de familie Batič hun Rose gemaakt van uitsluitend Cabernet Sauvignon druiven.

De resterende fijne belletjes in Rose weerspiegelen de wijnmakers grote liefde en tedere zorg voor deze wijn.

FILTRATIE: ja; voor het bottelen

NO. VAN FLESSEN: 19.000 of 0,75 flessen

Alcohol : 12,5% vol

Bewaarpotentieel: 5 jaar

Ivan en Miha Batic 
Niemand weet wanneer het verhaal van Batic wijnen begon. De geschiedenis bezit het. De voortreffelijkheid van Batič-wijnen werd gewaarborgd door de monniken die in de 16e eeuw op het Batič-landgoed in Šempas woonden. Zelfs vandaag, na al die jaren, is de invloed in Batič-wijnen te herkennen. Door de oude processen van wijnbouw en wijnbereiding te handhaven, zorgen we ervoor dat de wijnen nog steeds worden geboren, niet gemaakt - een weerspiegeling van het grondgebied. We zijn het Vipava-microklimaat dankbaar voor de dagelijkse verweving van de Middellandse Zee en de Alpen, die zo'n origineel karakter in wijnen creëren. De constante wind van Vipava bewaart de vitaliteit van Batic wijnen. Elk nieuw jaar is een complete vreemdeling voor ons, als een pasgeboren baby van de natuur. En elke keer houden we van hem in al zijn glorie. Bedankt voor al deze uitmuntendheid!

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Naam
Rose
Regio
Vipavska dolina
Druifsoort
Cabernet Sauvignon
Producent
BATIČ
Jaar
2019
Kleur
Rose
Soort
Halfdroog
Alcoholpercentage
12,5 %