batic pinela 2017
BATIC - Pinela 2020
0 Reviews | Review toevoegen
Bent U op zoek naar Batic Pinela 2020 dan bent U op het juiste plek. Bestel online Batic Pinela 2020. Pinela is een oude, lokale druif uit de Vipava vallei.

Gewicht   

1,400 KG

1-3 werkdagen

1-3 werkdagen

€ 29,00
Prijs per 0,75 L
Aantal: 
Bestellen
 
BATIC - Pinela 2020 

KLEUR: Intens goudgeel

SMAAK: Een perfecte harmonie met de geur en het uiterlijk van de wijn. De zachtheid van de eerste slok blijft hangen. Pinela is in perfecte balans. Unieke karakter van de wijn weerspiegelt de terroir. Pinela is vol, mineraal met een verfijnde kruidigheid. Het is rustgevend, maar toch hardnekkig. Pinela behoudt de perfecte elegantie van zijn verscheidenheid, ondanks de volheid en rijkdom. Dit is ongetwijfeld een hoofdgerecht wijn, een wijn voor speciale momenten, die het wachten waard is want het blijft groeien en evolueren in het glas.

Batić Pinela & Eten: Een interessante aanvulling op pasta (ravioli, noedels) met verse porcini paddestoelen. Pinela creëert een warme harmonie met kaas en groente gerechten zoals venkel lasagne, gegrilde courgette, pasticcio, tevens lekker bij een gebraden eend of gans.


Ivan en Miha Batic 
Niemand weet wanneer het verhaal van Batic wijnen begon. De geschiedenis bezit het. De voortreffelijkheid van Batič-wijnen werd gewaarborgd door de monniken die in de 16e eeuw op het Batič-landgoed in Šempas woonden. Zelfs vandaag, na al die jaren, is de invloed in Batič-wijnen te herkennen. Door de oude processen van wijnbouw en wijnbereiding te handhaven, zorgen we ervoor dat de wijnen nog steeds worden geboren, niet gemaakt - een weerspiegeling van het grondgebied. We zijn het Vipava-microklimaat dankbaar voor de dagelijkse verweving van de Middellandse Zee en de Alpen, die zo'n origineel karakter in wijnen creëren. De constante wind van Vipava bewaart de vitaliteit van Batic wijnen. Elk nieuw jaar is een complete vreemdeling voor ons, als een pasgeboren baby van de natuur. En elke keer houden we van hem in al zijn glorie. Bedankt voor al deze uitmuntendheid!

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Naam
PINELA
Regio
Vipavska Dolina
Druifsoort
Pinela
Producent
BATIČ
Jaar
2017
Kleur
Orange
Soort
Droog
Alcoholpercentage
14 %