650x650
BATIC - Cabernet Franc 2018
0 Reviews | Review toevoegen
Batic Cabernet Franc 2018, lekker bij rood-vleesgerechten, meest interessante combinaties kunnen worden gemaakt met lamsvlees en wildgerechten of kaas.

Gewicht   

1,400 KG

1-3 werkdagen

1-2 dagen

€ 30,00
Prijs per 0,75
Aantal: 
Bestellen
 
BATIC - Cabernet Franc 2018

100 % Cabernet Franc 

De pre
-selectie van de druiven in de wijngaard nam plaats in augustus. Slechts vijf procent van de Cabernet Franc druiven werden vooraf uitgekozen aan het begin van oktober. Tegen het einde van de maand, vond de oogst van de geselecteerde druiven plaats. De druiven werden vervolgens geweekt gedurende dertig dagen met eigen gisten, geoogst uit de pre-geplukte druiven.
De must, samen met de fijne droesem, werd in Sloveens eiken vaten gegoten, waar de wijn zijn elegantie ontwikkelde.

Geen conserveermiddelen worden gebruikt tot het bottelen, waardoor de wijn
om aan alle natuurlijke processen voldoet en een natuurlijke stabiliteit heeft ontwikkeld.

Aanbevolen serveertemperatuur.: 18 -20 ° C.
Bewaarpotentieel: 2025


Ivan en Miha Batic 
Niemand weet wanneer het verhaal van Batic wijnen begon. De geschiedenis bezit het. De voortreffelijkheid van Batič-wijnen werd gewaarborgd door de monniken die in de 16e eeuw op het Batič-landgoed in Šempas woonden. Zelfs vandaag, na al die jaren, is de invloed in Batič-wijnen te herkennen. Door de oude processen van wijnbouw en wijnbereiding te handhaven, zorgen we ervoor dat de wijnen nog steeds worden geboren, niet gemaakt - een weerspiegeling van het grondgebied. We zijn het Vipava-microklimaat dankbaar voor de dagelijkse verweving van de Middellandse Zee en de Alpen, die zo'n origineel karakter in wijnen creëren. De constante wind van Vipava bewaart de vitaliteit van Batic wijnen. Elk nieuw jaar is een complete vreemdeling voor ons, als een pasgeboren baby van de natuur. En elke keer houden we van hem in al zijn glorie. Bedankt voor al deze uitmuntendheid!

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Naam
Batič Cabernet franc
Regio
Vipavska dolina
Druifsoort
Cabernet Franc
Producent
Batič
Jaar
2017
Kleur
Rood
Soort
Droog
Alcoholpercentage
13 %