BATIC - Angel Wit 2011 3L BATIC - Angel Wit 2011 3L
BATIC - Angel Wit 2011 3L BATIC - Angel Wit 2011 3L
BATIC - Angel Wit 2011 3L
0 Reviews | Review toevoegen
Batic Angel Wit cuvee verandert door de jaren heen. De enige constante dat verschillende jaargangen Batic Angel Wit combineert is de vitaliteit en hoge elegantie van de wijnen.

Gewicht   

5,000 KG

€ 150,00
Prijs per 3 L
 

BATIC - Angel Wit 2011 3L

Angel Belo 2011 is een cuvee geboren uit geselecteerde vaten Pinela 40%, Chardonnay 20%, Malvazija 20%, Rebula 10% Laski Rizling 7% Zelen 2% VItovska 1%

In naam van zijn zoon krijgt ook Angel Batic White een naam, die de beste wijnen krijgen. Angel White is een  Cuvee, die is ondertekend met de essentie van de beste locaties van de Batic wijngaard en alleen uit de goede jaren.
Het assortiment wijnen in Angel Belo verandert door de jaren heen. De enige constante die de verschillende wijnjaren Angel White combineert, is de vitaliteit van de wijn en hun hoge elegantie.

Verschillende rassen met huidcontact - tussen 1 en 5 dagen. Alle variëteiten zijn 36 maanden gerijpt in Sloveense vaten.


 

Ivan en Miha Batic 

Niemand weet wanneer het verhaal van Batic wijnen begon. De geschiedenis bezit het. De voortreffelijkheid van Batič-wijnen werd gewaarborgd door de monniken die in de 16e eeuw op het Batič-landgoed in Šempas woonden. Zelfs vandaag, na al die jaren, is de invloed in Batič-wijnen te herkennen. Door de oude processen van wijnbouw en wijnbereiding te handhaven, zorgen we ervoor dat de wijnen nog steeds worden geboren, niet gemaakt - een weerspiegeling van het grondgebied. We zijn het Vipava-microklimaat dankbaar voor de dagelijkse verweving van de Middellandse Zee en de Alpen, die zo'n origineel karakter in wijnen creëren. De constante wind van Vipava bewaart de vitaliteit van Batic wijnen. Elk nieuw jaar is een complete vreemdeling voor ons, als een pasgeboren baby van de natuur. En elke keer houden we van hem in al zijn glorie. Bedankt voor al deze uitmuntendheid!

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Naam
Angel
Regio
Vipava
Druifsoort
Pinela 40%, Ch. 20%, Malvazija 20%, Rebula 10%, Laški Rizling 7%, Zelen 2%, Vitovska 1%
Producent
Batic
Jaar
2011
Kleur
Orange
Soort
Droog
Alcoholpercentage
14 %