batic-angel-red
BATIC - Angel Red 2018
0 Reviews | Review toevoegen
Soms duurt het een half uur of langer voordat Angel Red 2018 al zijn kwaliteiten onthult. Mocht je ervoor kiezen om een Angel Red te openen in de tijd van de opkomende maan (bij element - vuur ).

Gewicht   

1,400 KG

1-3 werkdagen

1-3 werkdagen

€ 42,00
Prijs per 0,75 l
Aantal: 
Bestellen
 

BATIC - Angel red 2018

SOORT: 70% Merlot, 20% Cabernet Franc, 10% Cabernet Sauvignon
KLEUR: Intense robijn met de kleuren paars en vurig rood langs de rand van het glas

De wijn rijpt in Sloveense eiken vaten gedurende achtenveertig maanden. Vanaf de oogst Batič Angel 2018 ontwikkeld onder de oude maan.

De eerste indruk van de Angel is uiterst elegant en  zuiver .

De wijn is sterk en mineraal, met zijdezachte tannines en een perfecte afwerking.

Veroudering potentieel 2045- 2050 

Ivan en Miha Batic 
Niemand weet wanneer het verhaal van Batic wijnen begon. De geschiedenis bezit het. De voortreffelijkheid van Batič-wijnen werd gewaarborgd door de monniken die in de 16e eeuw op het Batič-landgoed in Šempas woonden. Zelfs vandaag, na al die jaren, is de invloed in Batič-wijnen te herkennen. Door de oude processen van wijnbouw en wijnbereiding te handhaven, zorgen we ervoor dat de wijnen nog steeds worden geboren, niet gemaakt - een weerspiegeling van het grondgebied. We zijn het Vipava-microklimaat dankbaar voor de dagelijkse verweving van de Middellandse Zee en de Alpen, die zo'n origineel karakter in wijnen creëren. De constante wind van Vipava bewaart de vitaliteit van Batic wijnen. Elk nieuw jaar is een complete vreemdeling voor ons, als een pasgeboren baby van de natuur. En elke keer houden we van hem in al zijn glorie. Bedankt voor al deze uitmuntendheid!

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Naam
Angel Red
Regio
Vipava
Druifsoort
60% Merlot, 25% Cab. Sauvignon, 15% Cab. Franc
Producent
Batic
Jaar
2016
Kleur
Rood
Soort
Droog
Alcoholpercentage
14 %