batic-malvazija-selekcija
BATIC - Malvazija selekcija 2018
0 Reviews | Review toevoegen

BATIC - Malvazija selekcija 2018 

Gewicht   

1,500 KG

1-3 werkdagen

1-3 werkdagen

€ 21,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
BATIC - Malvazija selekcija 2018 

100 % Malvazija 

OOGST TECHNOLOGIE: In de zomer, werd druif reductie uitgevoerd . Druiven werden handmatig geoogst medio september, in de middag - om de ochtenddauw voor te zijn. Wijn wordt gefermenteerd met eigen gist en gedurende 11 maanden gerijpt in Sloveense eiken vaten. Alleen binnenlandse eikenhout wordt gebruikt om te zorgen voor de harmonie tussen de houtstructuur en wijn. Oaks die groeien in de buurt van de Batič wijngaarden zijn onderworpen aan een zeer vergelijkbaar klimaat als de wijnstokken. Deze harmonie tussen wijn en eiken vaten houtstructuur draagt sterk bij aan de gerenommeerde elegantie van Batic. De wijn werd gebotteld tijdens de oude maan. 


Ivan en Miha Batic 
Niemand weet wanneer het verhaal van Batic wijnen begon. De geschiedenis bezit het. De voortreffelijkheid van Batič-wijnen werd gewaarborgd door de monniken die in de 16e eeuw op het Batič-landgoed in Šempas woonden. Zelfs vandaag, na al die jaren, is de invloed in Batič-wijnen te herkennen. Door de oude processen van wijnbouw en wijnbereiding te handhaven, zorgen we ervoor dat de wijnen nog steeds worden geboren, niet gemaakt - een weerspiegeling van het grondgebied. We zijn het Vipava-microklimaat dankbaar voor de dagelijkse verweving van de Middellandse Zee en de Alpen, die zo'n origineel karakter in wijnen creëren. De constante wind van Vipava bewaart de vitaliteit van Batic wijnen. Elk nieuw jaar is een complete vreemdeling voor ons, als een pasgeboren baby van de natuur. En elke keer houden we van hem in al zijn glorie. Bedankt voor al deze uitmuntendheid!
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Naam
Sivi Pinot
Regio
Vipava
Druifsoort
Malvazija
Producent
Batic
Jaar
2018
Kleur
White
Soort
Droog
Alcoholpercentage
13 %