batic-sivi-pinot
Batic Sivi Pinot 2018
0 Reviews | Review toevoegen

Bent U op zoek naar Batic Sivi Pinot 2018 dan bent U op het juiste adres. Bestel Batic Sivi Pinot 2018 online. Biodynamische Orange wijn.

Gewicht   

1,500 KG

1-3 werkdagen

1-3 werkdagen

€ 24,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Sivi Pinot 2018 

De warmte van de wijn is mooi verwerkt in de structuur. Het typische karakter van Pinot Gris is aanwezig, de afdronk is lang.

OOGST TECHNOLOGIE: In de zomer, werd druif reductie uitgevoerd . Druiven werden handmatig geoogst medio september, in de middag - om de ochtenddauw voor te zijn. Wijn wordt gefermenteerd met eigen gist en gedurende een jaar gerijpt in Sloveense eiken vaten. Alleen binnenlandse eikenhout wordt gebruikt om te zorgen voor de harmonie tussen de houtstructuur en wijn. Oaks die groeien in de buurt van de Batič wijngaarden zijn onderworpen aan een zeer vergelijkbaar klimaat als de wijnstokken. Deze harmonie tussen wijn en eiken vaten houtstructuur draagt sterk bij aan de gerenommeerde elegantie van Batic. De wijn werd gebotteld tijdens de oude maan. 

FILTRATIE: ja, voorafgaand aan het bottelen 

alcohol : 13,5% vol 

Aanbevolen temperatuur:12 ° C 

Verouderingspotentieel: 2030


 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Naam
: Sivi Pinot
Regio
: Vipava
Druifsoort
: Pinot Gris
Producent
: Batic
Jaar
: 2018
Kleur
: Orange
Soort
: Droog
Land
: Slovenië
Alcoholpercentage
: 13 %