batic-rebula
BATIC - Rebula 2018
0 Reviews | Review toevoegen
Batic Rebula 2018, druiven samen met huiden werden gefermenteerd in open vaten bij een ongeregelde temperatuur en zonder dat geselecteerde gist werd toegevoegd.

Gewicht   

1,400 KG

1-3 werkdagen

1-3 werkdagen

€ 22,00
Prijs per 0,75 l
Aantal: 
Bestellen
 

BATIC - Rebula 2018 

SORT: Rebula 100%
WIJNDISTRICT: Vipava
CULTUUR: Biodynamisch (Demeter) met PCS
VINTAGE TIME: In het midden van oktober

Oogsttechnologie: Zowel de teelt van de grond als de maceratie van de druiven worden uitgevoerd met respect voor de oude Vipavska dolina wijntradities die eeuwenlang tot in de jaren vijftig in gebruik waren

Vanaf het begin is Rebula gevormd door de nieuwe maan, die de wijn zijn jonge, levendige en diepe karakter geeft.

Rebula gerijpt in Sloveense eiken vaten.

Veroudering potentieel : 2025

Ivan en Miha Batic 
Niemand weet wanneer het verhaal van Batic wijnen begon. De geschiedenis bezit het. De voortreffelijkheid van Batič-wijnen werd gewaarborgd door de monniken die in de 16e eeuw op het Batič-landgoed in Šempas woonden. Zelfs vandaag, na al die jaren, is de invloed in Batič-wijnen te herkennen. Door de oude processen van wijnbouw en wijnbereiding te handhaven, zorgen we ervoor dat de wijnen nog steeds worden geboren, niet gemaakt - een weerspiegeling van het grondgebied. We zijn het Vipava-microklimaat dankbaar voor de dagelijkse verweving van de Middellandse Zee en de Alpen, die zo'n origineel karakter in wijnen creëren. De constante wind van Vipava bewaart de vitaliteit van Batic wijnen. Elk nieuw jaar is een complete vreemdeling voor ons, als een pasgeboren baby van de natuur. En elke keer houden we van hem in al zijn glorie. Bedankt voor al deze uitmuntendheid!

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Naam
Rebula
Regio
Vipava
Druifsoort
Rebula
Producent
Batic
Jaar
2018
Kleur
Wit
Soort
Droog
Alcoholpercentage
12 %