650x650 batic-rebula-glas
650x650 batic-rebula-glas
BATIC - Rebula 2007
0 Reviews | Review toevoegen
Batic Rebula 2007 is een gemacereerde witte wijn. Rebula 2007 heeft pas na tien jaar rijping de Batic kelder verlaten. Gebotteld alleen 2000 fles.

Gewicht   

1,300 KG

1-3 werkdagen

1-3 werkdagen

€ 60,00
Prijs per 0,75 l
Aantal: 
Bestellen
 
BATIC - Rebula 2007 

100 % Rebula 

30 dagen maceratie,de wijn is gerijpt gedurende 2 jaar op traditionele Sloveense vaten en daarna gebotteld en 8 jaar rusten in een wijnkelder . Rebula 2007 is gemaakt met inheemse gisten ,zonder toegevoegde sulfiet. Geen filtratie .

BATIČ REBULA & FOOD: Rebula is een uitstekende partner met mosselen, garnalen, krabben, oesters. De wijn is een heerlijke aanvulling op risotto van lente-kruiden, porcini-paddenstoelen (Penny-broodje), pasta met verschillende groenten (noedels met asperges, tomaat en basilicum, ...). Rebula past goed bij verschillende kazen - van jonge tot oude of blauwe kazen. De Tete du Monde-kaas vult Rebula op een bijzondere manier aan.

Ivan en Miha Batic 
Niemand weet wanneer het verhaal van Batic wijnen begon. De geschiedenis bezit het. De voortreffelijkheid van Batič-wijnen werd gewaarborgd door de monniken die in de 16e eeuw op het Batič-landgoed in Šempas woonden. Zelfs vandaag, na al die jaren, is de invloed in Batič-wijnen te herkennen. Door de oude processen van wijnbouw en wijnbereiding te handhaven, zorgen we ervoor dat de wijnen nog steeds worden geboren, niet gemaakt - een weerspiegeling van het grondgebied. We zijn het Vipava-microklimaat dankbaar voor de dagelijkse verweving van de Middellandse Zee en de Alpen, die zo'n origineel karakter in wijnen creëren. De constante wind van Vipava bewaart de vitaliteit van Batic wijnen. Elk nieuw jaar is een complete vreemdeling voor ons, als een pasgeboren baby van de natuur. En elke keer houden we van hem in al zijn glorie. Bedankt voor al deze uitmuntendheid!

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Naam
Rebula
Regio
Vipava
Druifsoort
Rebula
Producent
Batic
Jaar
2007
Kleur
Orange
Soort
Droog
Alcoholpercentage
13 %